Juni 2014

27.06.2014 - ZESDEKLASSERS campus Borgloon & Rijkel

Proclamatie

Proclamatie
24.06.2014 - DERDE KLEUTERKLAS campus Borgloon

Proclamatie

Proclamatie

24.06.2014 - DERDE KLEUTERKLAS campus Rijkel

Proclamatie

Proclamatie

23.06.2014 - PEUTERKLAS & EERSTE KLEUTERKLAS campus BORGLOON

Thema: papadag

De peutertjes hielden op vrijdag 6 juni een leuke papadag in de klas. Er kwamen vele lieve pap's op bezoek om samen met hun kindjes te spelen in de klas. Alle papa's zijn kampioenen daarom kregen ze allemaal een beker met een leuk leidje eraan. Samen met de kindjes van juf Anneleen en alle papa's werd er nog een tiktakvoorstelling gegeven in de turnzaal. Het was een leuke namiddag!

Papadag

10.06.2014 - DERDE KLEUTERKLAS campus BORGLOON

Thema: verkeer

Vorige week werkte we rond het thema verkeer samen met de stagaire juf An-Sofie. We maken kennis met verschillende verkeersborden. We leerden ook hoe we de straat moeten oversteken over het zebrapad. We leerden over het verkeerslicht. Daar moeten we rekening houden dat we bij groen mogen verder gaan en bij rood moeten we stoppen. We knutselen, schilderen, leren een liedje en gedichtje, oooh zoveeeeeel leuke dingen.

 

Brandweer

Ook de brandweer kwam langs naar onze school! Dat was reuze-plezant! We mochten allemaal eens met de brandweerslang spuiten. En de brandweermannen hebben ons veel veel bijgeleerd.

 

Politie

We gingen samen naar het politiebureau. Dat was ook heel plezant! We mochten eens in de auto kijken van de politieagenten en bekeken de gordel van de politieagent met allerlei dingen eens van kortbij! Ook hier hebben we weer veel van geleerd!