Leerlingenraad 2013-2014

LeerlingenraadOnze leerlingen verkozen de leden van de leerlingenraad. Deze raad bestaat uit 7 verkozen leerlingen Giel Baldewijns, Bram Vissers, Tom Voets, Yente Deneuker, Yanah Knapen, Ylana Knapen en Schoofs Milan.

De leerlingenraad zal advies uitbrengen aan de directeur over dingen die ze op schoolgebied anders willen zien. Ze luisteren naar de noden van hun medeleerlingen en brengen die over aan de directie of aan het schoolteam. Ze doen zelf voorstellen om het schoolse leven aangenamer te maken.

In de mate van het mogelijke zullen directie en schoolteam rekening houden met de adviezen van de leerlingenraad en deze ook uitvoeren.

Voorzitter: Tom Voets

Ondervoorzitter: Bram Vissers

Secretaris: Giel Baldewijns

Ook de leerlingen van campus Rijkel verkozen een leerlingenraad. Onder leiding van juf Elena werden de volgende jongens en meisjes verkozen:

Leerlingenraad Rijkel

4de leerjaar: Jens en Maartje